Over Ons

Deze website is eigendom van Natutheek B.V.

Natutheek is een nieuw bedrijf dat zich ten doel stelt om een veelvoud aan gezonde, natuurlijke en ondersteunende producten aan te bieden. Wij hebben het volste vertrouwen dat een gezonde en actieve levensstijl, voldoende zonlicht en een gevarieerd voedingspatroon, belangrijk zijn voor ieders welbevinden.

Soms heb je extra ondersteuning nodig. Dit kan dan bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke stoffen (supplementen) en producten die het ontstaan van (chronische) ziekten kunnen helpen verminderen en voorkomen. Zo wordt de levenskwaliteit en levensvreugde bevorderd.

Ook voor actieve mensen (waaronder sporters) geldt dat soms extra ondersteuning nodig is. Door het verhogen van het energie niveau, het versterken van het immuunsysteem, het bevorderen van het herstel, komt iedereen tot betere prestaties op  werk, sport, school, studie en of sociaal gebied. Iemand die lichamelijk en psychisch lekker in zijn of haar vel zit, geniet intenser van het leven en kan zo optimaal presteren.

Wij zijn constant op zoek naar unieke producten en leveranciers die deze ondersteuning hoogwaardig aanbieden. Immers “natuurlijk” voorkomen is beter.

Vitale groet, Ton

 

Vestigingsadres en afhaalpunt:

Praktijk Ton van de Pas
Meldersloseweg 121a
5962AA Melderslo
Nederland

Wij werken aan de uitbreiding van afhaalpunten.

Stuur ons een mail via de contact pagina.

KvK: 72751703